Jászladány, Kossuth Lajos u.

Eladó > Ház > Családi ház
 • Eladási ár

  7.00 mFt

 • Alapterület

  160 m2

 • Szobák száma

  4+4

 • Telek terület

  1333 m2

 • Épület állapota

  Felújítandó

 • Fűtés

  Egyéb

 • Bútorozott

  Részben

 • Hirdetéskód

  10589

Az ingatlan leírása

Költözés miatt eladó vidéken egy igazi ritkaságnak számító polgári stílusú ház. Amiért különleges, hogy több család számára is elegendő lakható területtel, sok helyiséggel rendelkezik, külön bejáratokkal, külön fürdőszobákkal, konyhákkal, és szintén elkülönített, de egyben is használható, viszont már így, külön-külön is nagy kerttel. Az ingatlan egy nagy ikerház, két külön helyrajzi számon, külön villany- és vízórával, de most egy tulajdonban van az egész. Ami növeli a különlegességét, hogy az épületben van egy korábban üzletként használt három helyiséges rész, ami egy közvetlenül az utcára néző, ráccsal ellátott bejárattal rendelkezik, valamint ennek a házrésznek külön az udvar felől is van bejárata, hogy a raktárt könnyebb legyen bepakolni.
Az épületnek nagy alapterületű és magasságú padlása van. Továbbá pincéje is van. Van több melléképület is, műhely, illetve garázsként használható könnyűszerkezetes bódé.
A ház a település központjában van. 100-400m távolságra van a buszmegálló, a posta, öregek otthona, mindenféle boltok, önkormányzat, templom, piac, stb. Az üzlethelyiség bejárata az egyik legforgalmasabb útra nyílik, ennek ellenére a lakótérben nyugodtan lehet aludni. Csak hátsó, kertszomszéd van. A közelben lévő nagyobb városok: Szolnok, Jászberény, Jászapáti. A napi bejárás tömegközlekedéssel megoldható. A településen vasútállomás is van.
Az ingatlan ideális olyanoknak, akik üzletet szeretnének nyitni. Alkalmas még telephelynek, vállalkozóknak, irodának, intézményi épületnek az elhelyezkedése és sok helyiség miatt. Emellett alkalmas olyannak is, aki csak be szeretne költözni az egyik lakórészbe, míg a többi részt bérbe adja, jelenleg mi is így használjuk. A másik lakóhelyet akár el is adhatja, mivel külön helyrajzi számon van. Az üzlethelyiséget üzletként is kiadhatja, de lakótérként is, jelenleg is lakóhelyiségként van használatban. A különálló lakásrészek átalakítással akár egybe is nyithatóak. A falai nagyon vastagok és a vályognak köszönhetően nyáron hűs, télen viszont jól tartja a meleget. Az épület nem új, újítgatni kell rajta, amit mi már nem tudunk bevállalni. A szennyvízcsatorna közművesítve kész. A fűtés egyedi, a gázcsonk az épület előtt van. A vízvezeték már volt cserélve. A villanyóra 16 A-es, egyfázisú, de van éjszakai áram is. A melegvizet éjszakai áramról üzemeltetett nagy bojler szolgáltatja. Az ablakok régiek, a tető sík-pala, itt-ott arra is ráférne a karbantartás. De a tetőszerkezet elég jó. A kertben lehet állatokat tartani, és emellett kertészkedni is, mert van hely. A levegő tiszta, a víz tiszta, finom. Vannak gyógy- és fűszernövények, málna, dió, mogyoró, füge, jósta, kis szőlő, ribizli, eper, cseresznye. A kertben van tűzrakó hely.
Szimpátia alapján az ingatlan fele is megvásárolható, de elsősorban egyben szeretnénk eladni. Banki hitellel, lízinggel, CSOK-al is megvásárolható, de aki csak úgy részletekben való kifizetéssel szeretné megvenni, az ne is keressen.
Az alapterületeket megközelítőleg(nem pontos, csak becsült):
Az alaprajzon zölddel jelölt rész :
Nagyszoba 25m2
Konyha 16m2
Fürdő 4m2
Kamra 3,5m2
Veranda 24 m2
ez összesen 72,5m2
///
Bolt rész (alaprajzon fehér):
Eladótér 15 m2
Közlekedő 5 m2
Raktár 9m2
Ez összesen 29m2
///
Együtt ez a két rész: 101,5 m2
Az ehhez tartozó kert: 924 m2
///
A másik lakó rész (az alaprajzon lila)
Szoba 25 m2
Kisszoba 10 m2
Közlekedő 6 m2
Konyha 9 m2
Fürdő 4 m2
Előtér 4 m2
összesen 58 m2
Az ehhez tartozó kert: 409 m2
///
Egész ház 160 m2
Pince 10 m2
Padlás 136 m2
Kert összesen:1333 m2

Térkép betöltése folyamatban...