Szolnokon családi ház eladó! 

Szolnok, Dr. Balogh Kálmán utca

Eladó > Ház > Családi ház
 • Eladási ár

  32.50 mFt

 • Alapterület

  131 m2

 • Szobák száma

  2+2

 • Telek terület

  241 m2

 • Épület állapota

  Újszerű

 • Fűtés

  Gáz (cirko)

 • Hirdetéskód

  10025

Az ingatlan leírása

A családi ház 2002-ben épült, több funkciós feladat ellátására. Az eredeti 241,0 m2-es belvárosi teleknek is rendkívül jók voltak az adottságaik. Két kis forgalmú közút felől is megközelíthető, s ezen pozitív tulajdonságot a családi ház is maximálisan kihasználja. A zsákutca felől került kialakításra a családi ház személybejárata, az 1 kocsiállásos, nagyméretű, fűtött garázs, ami összeköttetésben van a belső udvarral, s ugyancsak a zsákutca felől lehet megközelíteni a teljesen külön mérőórákkal ellátott, különválasztott irodát vagy jelenlegi funkció szerint garzonlakást. A másik utca felől kiépítésre került egy személybejáró és egy távműködtetésű, elektromos tolókapu, amin keresztül a belső udvart, az ápolt kis kertet, kerti szerszámtárolót és a teraszt lehet megközelíteni. A teraszról a családi házba, a kertből a távvezérelt szekcionált kapus garázsba lehet jutni.

A ház hőszigetelt téglából épült, a tetőfedő anyaga cserép. A teljes lakóépület még külön nikecellel hőszigetelt. Az ugyancsak hőszigetelt, kazettás, fa nyílászárók üvegére biztonsági, betörésgátló fólia került felhelyezésre. A ház távfelügyeletű riasztóval védett. Dupla-komfortos, teljesen légkondicionált. Vaillant kombi, melegvíz tárolós gázkazán biztosítja a fűtést és a meleg vizet, 4 külön vezérelhető légkondicionáló a hűtést.

A használatbavételi engedélyben foglaltak szerint a családi ház 130,80 (142,22) m2-es. A ház 86,35 (97,77) m2-es 2+2 félszobás, belső kétszintes lakást, 28,26 m2-es földszinti irodát és 16,19 m2-es garázst tartalmaz. Földszinten található a dolgozószoba, az előtér, a mosókonyha-fürdőszoba, a wc, takarítószertár és az innen is megközelíthető garázs. Az emeleten található a konyha, az étkező, a nappali, a fürdőszoba-wc, a gardrób, s a két hálószoba. A közlekedőből lehet feljutni a padlásra, ami külön szigetelt, padlója burkolt, tető része gipszkartonnal lezárt. Jelenleg irattárolóként működik. Teljesen külön bejáraton lehet megközelíteni a külön mérőórákkal ellátott irodát (vagy garzonlakást). Ebben a kis lakásban egy szoba-konyha, egy nagyméretű fürdőszoba, egy külön kézmosó, illetve külön wc található.

A családi ház kelet-nyugati tájolású, a kis alapterületű kertje gondozott, ápolt. Csak minőségi alapanyagok kerültek beépítésre. Ez igaz mind az épület gépészetére, mind a beépített konyhai-fürdőszobai berendezéseire, mind a gránit burkolatokra.

Az épület több funkciós kialakítás miatt alkalmas lehet iroda, vállalkozás működtetéséhez, illetve több generáció együttlakásához.

Az irányár a bútorozatlan épületre vonatkozik, de igény szerint bútorok, berendezések külön díj ellenében maradhatnak.

Az új tulajdonos nagyon alacsony rezsiköltségű, biztonságos, masszív kialakítású, több lehetőséget kínáló, változásokhoz is alkalmazkodó belvárosi családi házba költözhet.
Térkép betöltése folyamatban...

Kapcsolat a hirdetővel

 • Kiss Zoltán

  +36.20.263.0925